News & Updates

Home » wonen » Beste wasmachines van 2014

De aanschaf van een wasmachine kan veel tijd in beslag nemen. Er bestaan veel witgoed-aanbieders en dat maakt het af en toe lastig de juiste keuze te maken. Er is recentelijk een onderzoek uitgevoerd naar de beste wasmachines van het moment. Voor de (meeste) wasmachines in de toplijst kun je terecht bij Wasmachines.nl .

Waar zijn de wasmachines op getest?

In het onderzoek zijn de wasmachines getest op:
Het ontwerp: is de wasmachine stijlvol en compact? In veel gevallen wordt de wasmachine vanwege beperkte ruimte geplaatst in de keuken, dus dan is het belangrijk dat de wasmachine er niet onaantrekkelijk uit ziet.
Het gebruiksgemak: is de wasmachine gemakkelijk te gebruiken, of moet er eerst een hele handleiding worden doorgenomen?
De waskwaliteit: krijgt de wasmachine alle vlekken weg? Voorbeelden van vlekken die zijn getest, zijn wijn, koffie, bloed en benzine.
Het watergebruik: hoeveel water blijft er over? Hoe meer dit is, hoe langer het duurt tot de kleding droog is.
Geluid: hoeveel geluid maakt de wasmachine?
Kosten en waarde: wat is de aanschafwaarde? Hoeveel ben je daarnaast jaarlijks kwijt aan bijvoorbeeld energiekosten? Ook is er gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding.

De beste wasmachines

Uit de test zijn een aantal wasmachines al beste uit de bus gekomen. We hebben een selectie uitgelicht!

LG F14U1TBS2
De LG F14U1TBS2 kwam als beste wasmachine uit de bus! De wasmachine ziet er goed uit en heeft de beste all-round kwaliteit. Daarnaast beschikt de wasmachine over de extra functionaliteit “Steam action”. Met deze functie wordt het strijken veel makkelijker gemaakt. In sommige gevallen is het niet eens meer nodig! De wasmachine is te krijgen vanaf €948,- bij diverse webshops.

Panasonic NA-140VZ4
Een andere wasmachine die zeer goed uit de bus komt, is de Panasonic NA-140VZ4. Het is niet de grootste wasmachine, maar zeker niet minder goed. De Panasonic beschikt ook over de “Steam action” functie.

Samsung WW9000
De Samsung WW9000 is een wasmachine die anders is dan de traditionele wasmachines. Hij maakt gebruik van een touchscreen en meet zelf hoeveel wasmiddel je nodig hebt voor de hoeveelheid was. Door deze functie kun je dus veel gemakkelijker, maar vooral efficiënter en goedkoper wassen! Ook bestaat er een app die is gekoppeld aan de ingebouwde Wi-Fi.

De wasmachines vind en vergelijk je gemakkelijk via Wasmachines.nl! Bij sommige websites kun je je wasmachine achteraf betalen. Een zijn zogenaamde AfterPay Winkels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website