News & Updates

Home » wonen » Goede Online Bouwmarkten

Online bouwmarkten: Voor de doe-het-zelvers die niet in de rij willen staan!

Doe-het-zelven, of DHZ is tegenwoordig heel erg in. Niet alleen omdat het goedkoper is dan een klusjesman en omdat het geld bespaart, maar ook omdat je voor relatief weinig geld een eigen invulling aan je huis kunt geven! Zo laat je op je eigen manier zien dat dit echt jouw huis is. In plaats van duizenden Euro’s aan een klusjesman te betalen voor alleen wat schilderwerk, kun je zelf gewoon een dagje of twee aan de slag gaan. Zo heb je elk jaar weer een nieuw kleurtje in je huis!

Tegenwoordig hebben ze een ruim assortiment aan materialen voor het klussen in en om het huis: schilderen, behangen, maar ook zwaardere klussen stucen, pijpleidingen aanleggen, verbouwen en slopen! Ook professionele klussers, zoals schilders en stucadoors komen regelmatig langs de bouwmarkt, want de kwaliteit en kwantiteit is daar vaak voldoende om ermee uit de voeten te kunnen. Dus, voordelen genoeg!

Deze bouwmarkten liggen vaak wel op een wat meer afgelegen gebied, soms zelfs ergens op een industrieterrein, dus niet altijd even goed bereikbaar voor iedereen… Zeker niet als je enkele potten latexverf moet meesjouwen! De auto is een oplossing, of om het te laten brengen, maar voor de eerste moet je het wel kunnen en/of willen, en voor de laatste… Daar kleven ook wat haken en ogen aan. Daarom hebben wij de online bouwmarkten, waar je allerlei soorten gereedschappen en materialen voor het doe-het-zelven kunt bestellen: verf, tegels, tuingereedschappen… Het is allemaal online te bestellen!

Je hebt er geen omkijken naar, en voor je het weet, is het al geleverd! Omdat het vrij lastig is om een goede online bouwmarkt te hebben, houden veel online winkels zich vooral bezig met gespecialiseerde niche-markten. Zo is er een online winkel gespecialiseerd in verf, of een voor je sanitair, ijzerwaren of tuinmeubels. Hierbij een lijstje met online winkels die doe-het zelf artikelen aanbieden:

Goede Online Bouwmarkten

Sanitair winkel, voor alles wat met sanitair te maken heeft: douches, kranen, wastafels, toiletten, en de bijbehorende meubels!
Bestel-verf.nl, de online winkel voor top-kwaliteit verf van bekende merken als Sigma, Sikkens en alles wat ermee te maken heeft: muurverf, grondverf, lakverf, vernis, maar ook alle benodigdheden als kwasten en rollers!

Goedkoopgereedschap.nl is een online bouwmarkt die… Gereedschap verkoopt! Moet je iets boren of solderen? Schroeven of zagen? Je kunt daar allerlei soorten gereedschap online vinden in elke soort: van handgereedschap tot professionele boorhamers voor het echte sloopwerk!

RVS-Products.nl heeft van alles op het gebied van RVS of roestvrij staal: deurbeslag, brievenbussen, prullenbakken, kantoorartikelen en ventilatieroosters. Niet echt een bouwmarkt of een doe-het-zelver, maar er komt wel het e.e.a. aan doe-het-zelf werk bij kijken, dus vandaar dat deze ook in deze lijst is gezet. In off-line bouwmarkten zijn deze artikelen immers ook vaak te koop.

Heb je nog wat tips nodig voor het doe-het-zelven? Neem dan even een kijkje op het Doe Het Zelf! gedeelte van Interieur-Tips.nl, de website over alles wat met interieur en wonen te maken heeft!

Meer tips en trucs voor je interieur, en met name verbouwen, schilderen, en andere klusjes zijn te vinden op www.interieur-tips.nl of op de Belgische website interieur-tips.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website